DE SILVADEC® ZONWERING

COMBINEER ESTHETIEK EN COMFORT!

Comfortabel

De zonwering van Silvadec is een gevelbekledingselement waarmee de lichtsterkte en de temperatuur en daardoor ook het comfort in de woning kunnen worden verbeterd..

Deze oplossing helpt om de hinder ten gevolg van de rechtstreekse zonnestralen zoveel mogelijk te beperken, zonder dat dit ten koste gaat van de verlichting en de zichtbaarheid in het gebouw..

Het gebruik van zonweringen wordt ten zeerste aanbevolen in RT2012, aangezien deze oplossingen beantwoorden aan de eisen voor constructies met een laag energieverbruik (HQE-eisen; isolatie-element zonder koudebrug)..

Praktisch en esthetisch

De zonwering van Silvadec, die van houtcomposiet en een versterkende structuur van aluminium is gemaakt, is een moduleerbare oplossing die aan verschillende configuraties kan worden aangepast.

Ze kan aan een gevel of aan een afzonderlijke structuur worden bevestigd.

De zonwering biedt een ruime plaatsingsvrijheid (horizontaal, verticaal) en creëert op die manier een esthetisch en functioneel architecturaal geheel.

Duurzaam

De houtcomposiet van Silvadec, die voornamelijk uit hout bestaat, is een hoogwaardig materiaal dat in de massa gekleurd is. Het materiaal is gemaakt van een mengsel van gerecycleerd houtmeel van Franse origine (2/3) en van hoge densiteits polyethyleen (1/3).

De houtcomposiet wordt niet grijs zoals massief hout en is ook bestand tegen insecten en schimmel.

Informations complémentaires

De zonweringsplank bestaat uit twee elementen:

de houtcomposietplank met een doorsnede van 50 x 80 mm en een versterkende structuur van aluminium met een doorsnede van 30 x 20 x 2 mm. De zonweringplank is aan één zijde geborsteld (doorsnede van 80 mm).

  • Lengte: 4 meter.
  • Gewicht van een profiel: 3,40 kg per strekkende meter.
  • Verkrijgbaar in exotisch bruin of in antracietgrijs.

Plaatsingsrichting van de planken

De planken kunnen in twee verschillende richtingen worden geplaatst.

Montagebeispiele

Voorbeelden van bevestiging

Perspectief

Type bevestiging:

De zonweringsplanken moeten verplicht op de versterkende constructie van aluminium worden bevestigd (bekijk hiervoor plaatsingsprincipe PU35).