Installatietips en -instructies

Installeer gemakkelijk uw terras, afsluiting, reling of gevelbekleding door onze installatietips te volgen. Deze documenten zijn onmisbaar om de Silvadec houtcomposiet planken uit en hun accessoires correct en in alle veiligheid te installeren. Ze moeten aandachtig en volledig gelezen worden om een optimale installatie te garanderen.

Bijkomende hulp nodig ? Contacteer ons!

Installatie van uw Terras uit Silvadec houtcomposiet

Montage van terras

Aanbevolen gereedschap, voorbereiding van het terrein en van de accessoires, plaatsing van de vloerbalken, speling tussen de planken, plaatsing en bevestiging, technische details en presentatievoorbeelden : volg stap voor stap de onderstaande installatie-instructies voor een eenvoudige en probleemloze montage van uw houtcomposiet terras!

Plaatsing van uw Afsluiting uit Silvadec houtcomposiet

Montage van de claustra

Assemblage en berekening van het aantal noodzakelijke claustra-onderdelen met enkel- of dubbelwandige plaat, plaatsing van claustra’s met verzegeling in beton, gereedschap en materiaal voor de plaatsing, assemblage van de afwerkingen en accessoires evenals tips voor opslag en hantering : de plaatsingsprincipes van de claustra en zijn accessoires geven u alle nuttige informatie voor een goed gemonteerde claustra !

Installatie van uw Reling uit Silvadec houtcomposiet

Montage van de Reling

Berekening van het aantal noodzakelijke eenheden, verloop van de plaatsing, installatie op trap of uitsnijding van de houtcomposiet afsluiting: alle instructies om uw Silvadec reling te monteren volgens de configuratie van uw keuze. Enkele stappen volstaan om te genieten van uw reling uit houtcomposiet!

Installatie van uw Gevelbekleding uit Silvadec houtcomposiet

Montage van de Gevelbekleding

Werktekening, technische specificaties, types plaatsing en bevestigingen, montage van de opengewerkte profielen:

– uw gevel wordt in slechts enkele stappen versierd met de opengewerkte gevelbekleding van Silvadec door de onderstaande Installatie-instructies te volgen. Een collectieve woning of een privépaviljoen aankleden is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Het installeren van uw Silvadec® composiet houten zonnescherm

Zonnescherm installeren

De planken kunnen op twee manieren georiënteerd worden, horizontaal of verticaal.

De zonweringsplanken moeten verplicht op de versterkende constructie van aluminium worden bevestigd.